Förbättra eller byt ut ytterdörren

När man ska renovera lyan är det lätt att man gör allt det klassiska; man gör om i köket och byter ut vitvaror, man renoverar badrummet och slipar golven.

Men när man väl gjort allt det där som är klassiskt ihophörande med att göra fint och att göra om hemma är det fortfarande en sak som nästan alltid är bortglömd: ytterdörrarna. En undersökning har visat att det är som mest statiskt i en bostad inte är golv, väggar, eller ens yta. Allt det här går att påverka på olika sätt, genom att man bygger ut och bygger om. Nej, vad som allra oftast förblir intakt trots att ägarna av en bostad byts ut är dörrarna.

Renovera ytterdörrar

Så om du är i tagen att renovera ditt hem kanske du ska överväga att även inkludera dörrarna i arbetet. Exempelvis kan du fokusera helt på ytterdörren och göra den både snyggare och säkrare. Vad sägs exempelvis om att ha en snygg trädörr med sjutillhållarlås? Att investera i en säkerhetsdörr är en av de klokaste sakerna man kan göra, i synnerhet ifall man bor mitt i en storstad.

Kom bara ihåg att säkerhet och elegans inte utesluter varandra – det går att ha ett både snyggt och säkert hem. Se bara på den chica lilla brandsläckare som nuförtiden är till försäljning exempelvis!

About the author

Ida

View all posts